O utrci...

PRIJAVA - RED 34 KM

PRIJAVA - BLUE 16 KM

PRIJAVA - GREEN 10 KM

 
 
Svaka čast! Bilo je fenomenalno!! Nikad bolji after party za ekipu! HVALA (Dragana Osman Ivanović)
***
Predobra staza i sve pohvale za organizaciju!! Vidimo se slijedeće godine!! (Ivana Zavrtnik)
***
 
Biram 16 km, iako se u ludbreškoj kaljuži, blatu i bregima, odnosno ruti Crazy Hilla namučim ko na cestovnih 21,1 (Vedran Korotaj)
***
Hvala na opet odlicno organiziranoj utrci  (Igor Turković)
***
Bilo je odličnooo
Došla sam dosta u strahu jer mi je ovo bila prva utrka (humanitarne su jedna druga i divna priča...) ali ste vi to svojom dobrom organizacijom i divnom atmosferom sve uklonili..svaki vaš trud se isplatil,hvala Vam na tome i vidimo se sljedeće godine sigurno (Petra Lamprecht Sakač)

***

Bravo za organizaciju i označenu stazu nije bilo moguće zalutati uz spasilačku službu  (Fracha Fraktalinovičevskojević)
***
>Pozdrav, 
velike čestitke na uspješnoj organizaciji ove odlične utrke. Jučer je bilo jedno nezaboravno trkačko druženje. Vjerujem da će se još dugo prepričavati doživljaji s obje snježne, blatne i vodene staze. Čak i oni najokorjeliji trkači i oni s najviše trkačkog staža su pričali da još nisu trčali u takvim uvjetima. Pozitivne vibracije, puno smijeha, radosti… to je bila jučerašnja nedjelja. Hvala cijeloj ekipi koja je doprinijela tom iskustvu. Pokloni, cvijeće, kolači…….sve super. Onako, usput, uhvatila sam i nekoliko pohvala za sendviče. (Alenka Horvat  - 12.03.2018.)
***
E, svaka vam čast na organizaciji a posebno na stazama. Bolesno dobro… vidimo se dogodine… (Mario Sever - 12.03.2018.)
***
Bilo je FENOMENALNO!!! Blatno u nezamislivoj količini i udri!!! (Danijela EX Saraja Horvat - 11.03.2018.)
***
Dragi ljudi,  inače ne šaljem nikad ništa, ali sad moram. Nemam pojma dal netko čita mejl uopće. Ugl, samo sam htjela zahvaliti na ovom sto ste priredili. Ljudi na okrijepnoj stanici su odlični, žena koja vice svima 'ajmooo'  dok 'ostala si uvijek ista' u pozadini svira. Bas odlično. Od hrane, prirode, ma sve :) Eto. Top! (Nataša Maslić - 25.02.2017.)
***
Čestitke cijeloj ekipi na odličnoj organizaciji i što ste nam omogućili ovakvu uživanciju u carstvu blata, premalo je reći da je bilo super! (Gordana Vrček - 26.02.2016.)

PARTNER

gss 01

SPONZORI

Ludbreg 01 

tzi 01

SPONZORI

baltazar 01

acg lukaps 01

 

SPONZORI

magic net 01

oprema 01